Dobrodošli u našu virtuelnu galeriju, vaš digitalni prostor za otkrivanje umetnosti i izložbenih predmeta iz udobnosti vašeg doma. Naša galerija koristi najnovije tehnologije, uključujući slike visoke rezolucije, 3D modele i interaktivne prikaze, kako bi vam pružila iskustvo koje je jednako uzbudljivo kao i poseta fizičkoj galeriji. Istražujte naše kolekcije umetničkih dela u bilo koje vreme i sa bilo koje lokacije, i saznajte više o delima i umetnicima kroz bogate multimedijalne sadržaje. Pružamo vam mogućnost da dublje uđete u svet umetnosti i kulturu, uz dodatne informacije i interaktivne elemente koji obogaćuju vaše iskustvo.

TRENUTNE VIRTUELNE IZLOŽBE

Virtualni muzej sa ponosom predstavlja izložbu Narodnog Muzeja Kruševac u okviru projekta "SOSHARITAGE", ova izložba donosi digitalizovane eksponate na vaš ekran. 

Istražujte 3D digitalne modele eksponata i zaronite u svaki njihov detalj. Takođe, uživajte u fotografijama eksponata koje vas vode na putovanje kroz vreme i prostor.

3D POSTAVKE

Doživite potpun pregled, obilazeći model sa svih strana i uživajte u svakom detalju.

Pogledaj postavke

POSTAVKE
FOTOGRAFIJA

Uživajte u fotografijama eksponata koje vas vode na putovanje kroz vreme i prostor.

Pogledaj postavke
Pogledaj kompletnu izložbu
Ukoliko imate svoju izložbu, možete iznajmiti našu Virtuelni Galeriju. Nudimo mogućnost postavke vaše izložbe kao web izložbu ili kao kompletan 3D doživljaj izložbenog prostora.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram